Om oss

The Story NIKOLAI – Nikolaicosmetics.com

Min resa genom livet – Jag träffar kvinnan som förändrade mitt liv.

Kvinnan var en ung vacker makeupartist, hon reser över hela världen, New York, London, Paris, LA, Sydney. Hon är en makeupartist och träffar kändisar, skådespelare, musikartist, modeller och är med på de stora internationella festerna. Hon är aktiv och har en stark kraft att hitta sin egen lycka. Allt är möjlig….

Hon väcker mina tankar om att skapa sminkborstar för den moderna kvinnan. Det fanns ett utrymme på marknaden för sminkborstar. Det saknades något, och NIKOLAI vill fylla utrymmet och erbjuda mervärde.

Vår vision är att när någon tänker på en supermjuk sminkborste till ett vänligt pris, så är det NIKOLAI`S sminkborstar hon kommer att tänka på. Hon känner att hon får mervärde. NIKOLAI försöker alltid ge mer …

Känslan är klassisk, elegant, enkel, snygg, ung och smidig. Den moderna kvinnan söker efter meningen i livet, reser till olika platser och träffar människor som inspirerar hennes utveckling. På hennes resa är det inte många saker som skapar trygghet, men hon har självförtroendet och sitt liv. Sminkborstarna är något hon alltid har med sig genom livet.

Detta är vad NIKOLAI står för, sminkborstarna följer som en skugga genom livet och ger kraft …

Nu är NIKOLAI på väg att förändrar den valda kvinnans liv …
NIKOLAI ger vad varje man vill ge till sin kvinna, kärlek, trygghet och omtanke. En kvinna vill att du lyssnar på hennes verkliga behov och är intresserad av henne. Varje kvinna förtjänar att vara den enda och den valda kärleken.
NIKOLAI vill förändra livet och göra världen mer färgstark och lycklig.
NIKOLAI har en stark tro på kvinnan som förändrade mitt liv …
Bara en smekning, en resa, ett liv, en dröm – det är NIKOLAI.

Vi behöver dig , för att skapa denna dröm tillsammans – Allt är möjligt!
Nikolai försöker alltid ge mer!

Tack, för du är med på resan!

NIKOLAI skuggan av den valda kvinnans liv
/Grundare Niklas från Sverige

MATERIAL & KVALITET

Alla våra sminkborstar tillverkas med hög kvalitet av syntetiskt hår, supermjuka och djurvänliga. Våra sminkborstar är 100% vegan. Vid andra produkter vi tillverkar utgår vi alltid vad som är bästa möjliga tillverknings lösningen för just den produkten. Men framför allt så är det ett sätt för oss att agera, ta ansvar för miljön, och skydda djurlivet.

ETISKT, MILJÖVÄNLIGT & HÅLLBARHET

Våra produkter, och tillverkningen av dem, sker i enlighet med EU- och REACH-riktlinjer, och uppfyller de miljömässiga krav som finns på den svenska och europeiska marknaden. Förpackningar är tillverkade i 100 % återvinningsbart material i papper eller PP. Vi tror på hållbar utveckling och ansvarsfullt företagande och gör därför allt vi kan för att bidra till det.

Alla våra produkter skyddas av Copyright.

Snabb leverans

Varje produkt har en produktstatus, som visar hur snabbt vi kan skicka varan.

Lagervara: Vi har varan på vårt lager och kan skicka den omgående. Vi har snabb leverans, normalt skicka vi varorna inom 1-3dagar ifrån vårt lager. (leverans inom Sverige)

Beställningsvara: När det gäller en del beställningsvaror, så är det kompletterande produkter och beställer ni av dessa varor, skickar vi inom den tiden vi uppger på respektive produkt. När man förboka produkten, så står det minsta. Antal samt ca leveranstid på den specifika produkten. Oftast kan vi skicka inom 1 vecka ifrån oss.

Tillfälligt slut*: Då står det att varan kommer in igen och är tyvärr slut. Välkommen att kontakta oss för mer information.

Slut*: Då är varan slut, kontakta oss för mer information.

Fraktkostnad:

De kunder som beställer här på Nikolaicosmetics.com har vi fast frakt kostnad 69kr/leverans (oavsett hur mycket ni beställer), vid leveranser inom Sverige. Sker Leverans utanför Sveriges gränser, då tillkommer den faktiska fraktkostnaden för den leveransen.

Information om priser:

Alla priser på www.nikolaicosmetics.com är priser till privatpersoner ink.moms (SEK).