Hos oss handlar du alltid säkert

Information om Nets betalning

Vi accepterar för närvarande Visa, Mastercard eller faktura. Det tillkommer inte någon kortavgift. Kreditkortsbetalning hanteras av vår betalningspartner Nets för att garantera snabb och säker betalning.

Så här går det till

Välj Kreditkort som betalningsmetod i kassan. Du länkas nu till Nets säkra betalningsserver.
Välj typ av kreditkort, ange kortnummer, giltighetsdatum, kortets säkerhetskod (CVV) samt namn på kortinnehavaren. Vänligen observera att vid användande av e-kort bör du ange minst två månaders giltighetstid.

En kontroll genomförs så kortuppgifterna stämmer samt att det finns täckning för köpet. Köpsumman reserveras först på ditt konto. När varorna skickas, dras pengarna från ditt konto och den reserverade summan överförs via Nets till MÄSTERLJUS Klang AB. Nets som hanterar kortuppgifterna uppfyller kraven för PCI-DSS.

När vi mottagit din beställning skickar vi dig snarast en orderbekräftelse/kvitto per e-post med information om din order. Det är bra om du sparar orderbekräftelsen/kvittot för att ha till hands vid eventuell kontakt med kundtjänst.

Ni som avtalskund

En del av er som är avtalskund fakturera vi direkt själva. Ni som har det upplägget finns upplagda i vårt system på det sättet.